Double exposure rechtstreeks uit de camera

25 jaar geleden speelde ik cornet en had ik de ambitie om trompet te studeren aan het conservatorium… een groot aantal klaplongen gooide destijds roet in het eten en ben ik abrupt gestopt met spelen. Voordeel hiervan was dat ik meer tijd had om mijn fotografie te ontwikkelen 😉
Eind vorig jaar kwam mijn zoon, via een blazersklas op school, thuis met een trompet… Die was iedere avond van mij en sinds februari speel ik weer bij een brassband! 🙂 Tijd voor een zelfportret. Mijn camera heeft de mogelijkheid om double exposures (dubbele belichting, zonder beeldbewerkingssoftware) te maken. Ik vond het leuk om mijzelf met de cornet en mijn eerste grote muziekstuk in een foto op te nemen. Hieronder de resultaten.

Double exposure vanuit de camera
Self-portrait, double exposure

Reageren kan niet meer.