Christiaan en Anne

Vorige week zijn Christiaan en Anne getrouwd in Cuisinerie Mensinge te Roden. Anne is de moeder van Ellen, een oud student van mij die de opleiding Fotografie & Journalistiek zeer succesvol heeft afgerond. Ellen had een prima reportage kunnen maken van de huwelijksvoltrekking maar op dit moment zit ze in Nieuw-Zeeland (op diverse social media kun je haar volgen, waaronder: www.facebook.com/Ellenprojects)… via een Skype verbinding was ze toch nog aanwezig – vandaar dat de laptop in de foto’s redelijk prominent aanwezig is 🙂
Ik vond het erg leuk dat ik voor jullie deze reportage mocht maken en wens jullie een gelukkig huwelijk!

Christiaan en Anne
Christiaan en Anne
Christiaan en Anne
Christiaan en Anne
Christiaan en Anne
Christiaan en Anne
Christiaan en Anne

Reageren kan niet meer.