Project: #365photos – dit geeft weer energie!

Een aantal dagen ben ik druk geweest met andere dingen dan fotograferen… hmmm… het project #365photos is er wel wat bij ingeschoten. Na al die regen van vandaag had ik vanavond zin er nog even op uit te trekken. Deze berm zijn we regelmatig voorbijgereden, prachtig! Helemaal met het avondlicht! Zonder aanvullend licht zouden de bloemen een silhouet worden of de lucht zou overbelicht zijn… Om dit te voorkomen heb ik een flitser, los van de camera, gebruikt. Om de sfeer in de foto te behouden heb ik voor de flitser een geel filter geplaatst, dit geeft mooi warm licht.
Toch leuk om zo nu en dan ‘gedwongen’ te worden een foto te maken en weer enthousiast thuis te komen. Tja,… en daar deed ik het voor! #365photos een aanrader voor iedere (hobby)fotograaf!

Reageren kan niet meer.