Project: #365photos – update

Voor de eerste maand heb ik mij voorgenomen blanco in het project #365photos te stappen en iedere dag een willekeurige foto te maken, te ervaren wat dit project gaat doen.
Inmiddels ben ik ruim 50 dagen aan het fotograferen en wil ik mij meer gaan focussen op de portretfotografie. De meeste idee├źn ontstaan bij mij wanneer ik op bed lig en de dag ‘evalueer’ en nieuwe inspiratie zoek voor de dag/dagen die komen gaan. Zo ook het idee de portretfotografie te betrekken op mijn eigen woonomgeving. Het lijkt mij fantastisch een maand lang, helemaal tijdens deze EK-maand, de bewoners van onze straat vast te leggen voor de eigen woning. Bovendien ervaar ik nu al, na 3 dagen fotograferen, dat het fantastisch is mijn buurtgenoten op een andere manier te leren kennen!
‘Maand van de Straat’ met als motto: leuk en leerzaam voor mij en voor de bewoners van de Batinge!

Reageren kan niet meer.