Week van de Media op ROC Friese Poort

Leerlingen op het VMBO die later ‘iets in de media’ willen doen, kunnen deze week hun hart ophalen op ROC Friese Poort Drachten. Deze week organiseert het ROC ‘De week van de media’.
Tijdens deze week maken VMBO leerlingen kennis met de opleidingen binnen Media, Kunst en Cultuur. Diverse VMBO-scholen uit de regio zijn uitgenodigd voor de Week van de Media. Het ROC verwacht tijdens deze week bijna 300 leerlingen.
De leerlingen kunnen kiezen uit de diverse workshops die variƫren van het zelf bedrukken van t-shirts (opleiding signmaker), het schrijven van een muziekstuk (opleiding onderwijsassistent muziek), het ontwerpen van een poster (mediavormgeving) tot een workshop fotografie en journalistiek.
ROC Friese Poort hoopt op deze manier de deelnemende VMBO’ers bij te staan in hun keuze voor een vervolgopleiding.


Reageren kan niet meer.