Christiaan en Anne

Vorige week zijn Christiaan en Anne getrouwd in Cuisinerie Mensinge te Roden. Anne is de moeder van Ellen, een oud student van mij die de opleiding Fotografie & Journalistiek zeer succesvol heeft afgerond. Ellen had een prima reportage kunnen maken van de huwelijksvoltrekking maar op dit moment zit ze in Nieuw-Zeeland (op diverse social media kun je haar volgen, waaronder: www.facebook.com/Ellenprojects)… via een Skype verbinding was ze toch nog aanwezig – vandaar dat de laptop in de foto’s redelijk prominent aanwezig is 🙂
Ik vond het erg leuk dat ik voor jullie deze reportage mocht maken en wens jullie een gelukkig huwelijk!

Christiaan en Anne
Christiaan en Anne
Christiaan en Anne
Christiaan en Anne
Christiaan en Anne
Christiaan en Anne
Christiaan en Anne

Arend ziet Abraham!

‘Mijn feestje’ zit er ook weer op… het album is klaar en afgeleverd!
Arend gefeliciteerd en hopelijk beleef je de avond nogmaals wanneer je dit album doorbladerd
Marit en Robert bedankt voor deze leuke opdracht!

40 jaar getrouwd!

Afgelopen woensdag waren mijn ouders 40 jaar getrouwd! We hebben woensdag een prachtige dag met z’n allen gehad bij ‘De Koppenjan’ en hebben zaterdag genoten van het weerzien van de (bijna) voltallige familie en vriendenkring van mijn ouders in ‘De Trochreed’. En wat geeft dan mooier dan een blijvende herinnering van deze beide dagen in de vorm van een prachtig fotoalbum!

Wijn en spijs avond, I’m 40 now!

Afgelopen zaterdag hebben we de verjaardag van Mark gevierd. Wat een prachtige uitnodiging, wat een goed verzorgde avond (mede dankzij Cruwijn, Roden en Il’s Adore), wat was het gezellig en wat hebben we heerlijk gegeten en gedronken op jouw 40e verjaardag! Jullie bedankt! Het was een genoegen om dit vast te leggen en er een mooi album van te maken! Even een paar voorbeeld pagina’s:

Reportage: verjaardagsfeest bij Coco Maria te Veenhuizen

Afgelopen vrijdag heb ik gefotografeerd op een verjaardagsfeest op een verrassend leuke locatie. Het feest werd gehouden bij Coco Maria te Veenhuizen, een bijzondere plek! Het verleden laten herleven d.m.v. de soberheid, de eenvoud, de warmte van de houtkachel… buiten was het erg koud, binnen aangenaam warm!
Voor deze verjaardag heb ik een album mogen maken, hieronder een paar bladzijden uit het album.

Afscheid Jaap de Boer

Vandaag hebben we afscheid genomen van collega Jaap de Boer. Als docent fotografie neemt Jaap afscheid van ons team AV-productie om zich volledig te kunnen richten op zijn bedrijf “Fotografie Jaap de Boer”. Je passie voor fotografie, het enthousiasme dat je overbrengt en je vakkennis zullen we missen. Jaap het ga je goed!
Hieronder een foto tijdens de, door onszelf gemaakte, maaltijd. Het team gaat door en jij lijkt stil te staan maar wij weten dat dit zeker niet het geval is! Deze 2,5 seconde is voor jou al heel wat!

Receptie mevr. Efdé

Afgelopen weekend een receptie van mevr. Efdé vastgelegd. Een sfeerimpressie op een prachtige locatie, Stania State te Oentsjerk.