Simon en Wesley

Twee fantastische dagen om nooit te vergeten! Hopelijk herbeleven jullie deze dagen bij het terugkijken van de foto’s! Bedankt dat ik deze dagen voor jullie heb mogen vastleggen.


45 jarig huwelijksfeest!

Als verrassing hebben de kinderen van dit echtpaar een weekendje Norg geboekt. Gelukkig konden we lekker naar buiten voor een fotoshoot. Ik heb de familie opgehaald bij ‘Huize Erven’ te Norg. Tijdens de super gezellige fotoshoot met deze familie in het bos ontstond bij mij al het idee om een informele groepsfoto in de woonboerderij te maken, het resultaat daarvan laat de laatste foto zien.

55 jaar getrouwd!

Vorig maand heeft dit echtpaar hun 55 jarig huwelijk gevierd met kinderen en kleinkinderen. De kinderen hebben een fotoshoot cadeau gedaan. Bij het hunebed in Eext hebben we verschillende foto’s gemaakt, wat een wind vandaag!
Hieronder twee foto’s uit de fotoshoot. De eerste foto is het cadeau aan de ouders geworden, de laatste foto is een ‘remake’ van 15 jaar geleden. Leuk om te zien dat er in een relatief korte periode zo veel veranderd!

50 jaar getrouwd!

Afgelopen maand weer een bruidspaar en familie mogen fotograferen. Tijdens de feestelijke familiebijeenkomst in De Jufferen Lunsingh hebben we een gezellige fotoshoot gedaan!


Prachtige trouwalbums!

Er ligt weer een fantastische bestelling klaar om afgehaald te worden! Albums die het verhaal vertellen van een prachtige dag! Deze keer een dubbelalbum in groot formaat en een aantal dubbelalbums in klein formaat.


Christiaan en Anne

Vorige week zijn Christiaan en Anne getrouwd in Cuisinerie Mensinge te Roden. Anne is de moeder van Ellen, een oud student van mij die de opleiding Fotografie & Journalistiek zeer succesvol heeft afgerond. Ellen had een prima reportage kunnen maken van de huwelijksvoltrekking maar op dit moment zit ze in Nieuw-Zeeland (op diverse social media kun je haar volgen, waaronder: www.facebook.com/Ellenprojects)… via een Skype verbinding was ze toch nog aanwezig – vandaar dat de laptop in de foto’s redelijk prominent aanwezig is 🙂
Ik vond het erg leuk dat ik voor jullie deze reportage mocht maken en wens jullie een gelukkig huwelijk!

Christiaan en Anne
Christiaan en Anne
Christiaan en Anne
Christiaan en Anne
Christiaan en Anne
Christiaan en Anne
Christiaan en Anne

Trash the dress – Ellen en Dennis

Exact drie maanden na het huwelijk van Ellen en Dennis hebben we nog een zeer geslaagde middag gehad voor een ‘trash the dress’ fotoshoot. Geen rekening hoeven te houden met hoe je er na de tijd uitziet… alles voor de leuke foto’s! …en super gezellig! 🙂 Ellen houdt van haar paard Mexx en Dennis van z’n boot Zwoeger, samen zijn ze dol op elkaar!

Trash the dress - Ellen en Dennis
Trash the dress - Ellen en Dennis
Trash the dress - Ellen en Dennis
Trash the dress - Ellen en Dennis
Trash the dress - Ellen en Dennis
Trash the dress - Ellen en Dennis
Trash the dress - Ellen en Dennis
Trash the dress - Ellen en Dennis

Dennis en Ellen

Dennis en Ellen, wat hadden jullie een fantastische dag! Ik heb genoten en hoop dat jullie nog heel wat jaren kunnen nagenieten van een prachtige trouwreportage!

Dennis en Ellen-1
Dennis en Ellen-2
Dennis en Ellen-3
Dennis en Ellen-4
Dennis en Ellen-5
Dennis en Ellen-6
Dennis en Ellen-7
Dennis en Ellen-8
Dennis en Ellen-9
Dennis en Ellen-10
Dennis en Ellen-11
Dennis en Ellen-12
Dennis en Ellen-13
Dennis en Ellen-14
Dennis en Ellen-15

Verschillend licht op 2 meter afstand…

Afgelopen zaterdag met Ellen, Dennis en de kinderen op pad geweest om mooie fotolocaties te scouten voor hun trouwfoto’s. Deze foto is genomen om het verschil te laten zien tussen hard zonlicht (rond het middaguur) en zacht licht op een plekje, twee meter verderop, in de schaduw. Het harde licht in de zon misstaat Dennis niet!
Toch is dit iets waar je rekening mee moet houden tijdens het maken van een trouwreportage. Bedenk maar eens wat er op de foto kan gebeuren met de kleding van een mooie glimmende stof…

Dennis in zon en schaduw

Al weer een prachtige taart!

Gistermiddag een prachtige bruidstaart gefotografeerd die Bianca heeft gemaakt voor Frouke en Gerbrand. Ook een taart nodig? Neem maar eens een kijkje op ‘t Bakfabriekje of like op Facebook zodat je geen update meer mist!