Jasper is geboren!

Een week na de zwangerschapsshoot is Jasper geboren! Super leuk om dan ook de foto’s voor het geboortekaartje te mogen maken. Jasper is hier 3 dagen oud en mocht lekker thuisblijven voor deze fotoshoot, deze foto’s zijn gewoon in de woonkamer gemaakt. Op het moment dat we beginnen aan de fotoshoot komt Johan, de vader van Jasper, net thuis. Hij werkt als automonteur en heeft avonddienst. We waren al van plan om Jasper in de handen van zijn ouders te presenteren, liefst in papa’s handen… Na het wassen van de handen blijven de sporen van het werk nog zichtbaar.

Maar O wat vind ik dat mooi! Het contrast tussen de ‘vuile’ handen en het schone en zachte babyhuidje is prachtig, bovendien vertellen de handen iets over zijn vader. Love it!

Zwangerschapsfoto’s met Johan, Annette, Julian en Annemarijn

Afgelopen weekend heb ik een zwangerschapsshoot gedaan met deze gezellige familie. In eerste instantie was het de bedoeling buiten foto’s te maken, dit kon de andere twee zwangerschappen ook… als we nu naar buiten kijken zien we regen, harde wind en is het koud. Gelukkig heb ik binnen ook leuke mogelijkheden! Op zolder hebben we het best gezellig, hier heb ik een kleine studio ingericht. Succes met de laatste loodjes Annette!

Weekendje Norg

Dit weekend was deze familie gezellig bij elkaar in Norg. Het lag in de bedoeling een fotoshoot op locatie te maken. Helaas was het koud en nat buiten, ook 1 van de kinderen was niet helemaal fit… Om deze reden hebben we binnen een studio opgebouwd en hebben we alsnog een leuke shoot kunnen doen!

fam. Sturing

Annemarijn is geboren!

Wat een prachtig kaartje is het geworden Johan en Annette! Inmiddels hebben we het geboortekaartje ontvangen… en mag iedereen Annemarijn zien! Leuk dat jullie ook een foto van de zwangerschapsshoot hebben gebruikt op het kaartje.

Geboortekaartje Annemarijn
Annemarijn
Annemarijn

Leuke zwangerschapsfoto’s met Johan, Annette en Julian

Afgelopen zondag hebben we een leuke fotoshoot op de boerderij gedaan! Over een paar weekjes is Annette uitgerekend… Wat zal het worden…? Een jongetje of een meisje… ik ben benieuwd! Succes met de laatste loodjes!

Zwangerschapsshoot Johan en Annette
Zwangerschapsshoot Johan en Annette
Zwangerschapsshoot Johan en Annette
Zwangerschapsshoot Johan en Annette
Zwangerschapsshoot Johan en Annette

Prachtig kado voor een jarige moeder!

Al weer een tijdje geleden ben ik erop uit geweest met de ‘gebroeders Willems’, aanhang en de tweeling. Ze wilden hun moeder verrassen met en foto, hopelijk heeft de foto inmiddels een mooie plek gekregen! We hebben de foto’s genomen bij het hunebed in de buurt van Steenbergen, een plek waar meerdere belangrijke momenten zijn vastgelegd.Familie shoot op de boerderij

Afgelopen weekend een leuke familie shoot gedaan. Omdat er inmiddels 4 generaties zijn heb ik ook dit vast mogen leggen.

Het geboortjekaartje van Julian is bezorgd!

Wat een prachtig kaartje is het geworden Johan en Annette! Inmiddels hebben we het geboortekaartje ontvangen… en mag iedereen Julian zien!Johan en Annette – gefeliciteerd met jullie zoon!

Fantastisch om te doen! Gisteravond heb ik Julian op de foto gezet voor zijn geboortekaartje. Leuke foto’s… maar… de foto’s waar hij herkenbaar op staat zal ik pas plaatsen als de kaartjes bij alle vrienden, bekenden, familie, collega’s… enz… op de deurmat liggen 🙂

…de bedoeling was een zwangerschapsshoot…

Tijdens een fotoshoot ben ik nog nooit zo geschrokken als vandaag. Justin was gelukkig mee als ‘assistent’… het licht goed opgesteld/ingesteld en we beginnen… eerste foto gemaakt. We zoeken ander plekje in de ‘bosstudio’ voor de volgende foto. ‘Ik word een beetje draaierig, zie een beetje wazig… ik denk dat ik even moet gaan liggen…’ Daar hadden we niet op gerekend. Een ambulance komt hier niet… wat kunnen we het beste doen? Ik stuur Justin naar huis voor wat drinken en wat zoetigheid, wellicht helpt het. Gelukkig is hij snel terug. Na een enige tijd toegedekt liggen, wat eten en drinken besluiten we af te druipen… gelukkig liep het verder goed af!