Foto’s online! – voorstellingen Etudes 2018 “Movie Night”

De foto’s van de voorstellingen ‘Movie Night’ door Dansschool Etudes op 15 en 16 juni in theater Het Kielzog te Hoogezand staan online en zijn te bestellen via: “Foto’s bestellen”

Tijdens alle voorstellingen zijn foto’s gemaakt. Op vrijdagavond en zaterdagmiddag vanaf vlak voor het podium, de foto’s van zaterdagavond zijn vanuit de zaal genomen. Groepsfoto’s zijn in de pauzes en voor/na de voorstellingen gemaakt, ze zitten om die reden hier en daar tussen de fotoserie door.

Alle deelnemers, medewerkers van dansschool Etudes en vrijwilligers weer een fantastische show neergezet!

Leuk om de show ook dit jaar weer in beeld te hebben vastgelegd! 😉

Foto’s danskamp Etudes staan online!

Een uurtje ongedwongen fotograferen levert vaak erg leuke kinderportretten op, als activiteit tijdens het danskamp van Bewegingscentrum Norg en Dansschool Etudes was ik uitgenodigd om een fotoshoot met de kinderen te doen. Zelf heb ik er erg veel plezier aan beleefd om de kinderen voor de camera te hebben gehad. Naar mijn idee staan ze er allemaal op zoals ze zijn of met hun eigen manier van poseren zoals ze willen zijn… 😉

Hieronder een aantal foto’s uit de fotoshoot… foto’s kunnen besteld worden via het tabblad “FOTO’S BESTELLEN” op deze site.

De Steeg, Norg

Ter promotie heb ik voor BBAW een mooie bouwkavel in Norg mogen fotograferen. Deze foto is samengesteld uit 37 foto’s en is hierdoor 1:1 (zonder verlies in kwaliteit), op 3 meter breed, af te drukken. Van deze kavel heb ik ook een aantal 360 graden foto’s gemaakt. Deze techniek zal ik de komende tijd ontwikkelen tot HighEnd 360 graden fotografie en is binnenkort voor mijn klanten beschikbaar.

Monumentale boerderij in Norg

Vanmorgen dit monumentale boerderijtje in Norg mogen fotograferen voor een verhuisbericht, wat een beauty!

Foto’s online! – Voorstellingen Etudes 2017 “Appsolutely Etudes”

De foto’s van de voorstellingen ‘APPsolutely Etudes’ door Dansschool Etudes op 23 en 24 juni in theater Het Kielzog te Hoogezand staan online en zijn te bestellen via: “Foto’s bestellen”

Tijdens de vrijdagavond, de zaterdagmiddag en zaterdagavond voorstellingen zijn foto’s gemaakt. Van de zaterdagmiddag voorstelling zijn er vooral van dichtbij foto’s gemaakt. De avondvoorstellingen geven een overzicht van de verschillende optredens vanuit de zaal.

Alle deelnemers, medewerkers van dansschool Etudes en vrijwilligers een fantastische show neergezet!

Leuk om de show ook dit jaar weer in beeld te hebben vastgelegd!

Foto’s online! – Voorstellingen Etudes 2016 “Happy”

De foto’s van de voorstellingen ‘Happy’ door Dansschool Etudes op 10 en 11 juni staan online en zijn te bestellen via: “Foto’s bestellen”

Tijdens de vrijdagavond, de zaterdagmiddag en zaterdagavond voorstellingen zijn foto’s gemaakt. Van de zaterdagmiddag voorstelling zijn er vooral van dichtbij foto’s gemaakt. De avondvoorstellingen geven een overzicht van de verschillende optredens vanuit de zaal.

Alle deelnemers, medewerkers van dansschool Etudes en vrijwilligers een fantastische show neergezet!

Leuk om de show ook dit jaar weer in beeld te hebben vastgelegd!

Voorstelling 2016 Etudes

Kerstvoorstelling Norg

Gisteravond is er een leuke kerstvoorstelling gegeven door de verschillende disciplines die worden aangeboden in het Bewegingscentrum Norg!

De foto’s staan online en kunnen bekeken/besteld worden (Via het tabblad Foto’s bestellen op deze pagina). Een wachtwoord wordt via Dansschool Etudes en/of Bewegingscentrum Norg gemaild.

Kerstvoorstelling

Een paar voorbeeldfoto’s – Danskamp 2015

Een uurtje ongedwongen fotograferen levert vaak erg leuke kinderportretten op, als activiteit tijdens het danskamp van Bewegingscentrum Norg en Dans- en Balletschool Etudes was ik uitgenodigd om een fotoshoot met de kinderen te doen. Zelf heb ik er erg veel plezier aan beleefd om de kinderen voor de camera te hebben gehad. Naar mijn idee staan ze er allemaal op zoals ze zijn of met hun eigen manier van poseren zoals ze willen zijn… 😉

Portretjes danskamp 2015
Portretjes danskamp 2015

Fotoshoot – Danskamp 2015

Gisteren leuke foto’s mogen maken tijdens het danskamp van Bewegingscentrum Norg en Dansschool Etudes! Benieuwd naar de foto’s…? Juf Saskia stuurt alle ouders van de kinderen die aanwezig waren een mailtje met de link en het wachtwoord (in de envelop met foto’s zit ook een flyer met de link en het wachtwoord).

_Flyer_Danskamp_2015

Foto’s online! – Voorstelling Etudes 2015

Alle foto’s van de voorstellingen door Dansschool Etudes​ staan online en kunnen hier besteld worden!

Alle deelnemers, medewerkers van Etudes en vrijwilligers hebben een fantastische show neergezet!! Leuk om dit in beeld te hebben vastgelegd 🙂